Meenemen voor onderweg

Lijstje meenemen voor onderweg

Als ik een fietstocht ga maken, loop ik dit lijstje altijd even langs voor ik de deur uitga. Ik moet me meestal toch ineens weer haasten om op de afgesproken tijd op het station of een ander ontmoetingspunt te zijn, en dan is het wel zo gemakkelijk om snel mijn lijstje af te werken.

Natuurlijk neem ik niet altijd alles mee. Zonder brandende zon geen zonnehoed nodig. Maar een regenjas daarentegen kan ook zonder regen van pas komen: tegen de frisse wind maar ook als iets om op te zitten in de berm.

De hongerklop
Als als je een keer tijdens het fietsen bent bevangen door de hongerklop, zorg je wel dat je voortaan altijd iets te eten bij je hebt. Anders kom je stomweg niet meer vooruit. Onderweg ergens lekker lunchen of thee met taart eten is natuurlijk het allerleukst, maar als je een onbekende fietsroute gaat fietsen, weet je niet altijd of dat mogelijk is. Ook is het eten onderweg soms een beetje treurig.

Meestal heb ik dus voor de zekerheid wel een paar boterhammen met pindakaas bij me. Bananen zijn ook handig. Ik ben ook een fan van repen zoals Taste of Nature en 9Bar, die ze o.a. bij De Tuinen en Ekoplaza hebben. Die gooi ze zo in je tas als je haast hebt. Of maak zelf een voorraadje mueslirepen met dit recept voor mueslirepen met kersen en pistachenoten.

Vond je dit leuk om te lezen? Vul aan de rechterkant bij ‘Blijf op de hoogte via e-mail’ je e-mailadres in. Dan krijg je een seintje als er nieuwe berichten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s